Alte produse

mail

Alte produse pentru uz didactic divers

     A. Cretă școlară și diplome

Creta școlară este un produs nontoxic, se livrează la bax de 10 cutii a câte 100 de bucăți, în cazul cretei albe și la cutie de 10 bucăți, creta colorată. Oferta de cretă mai conține cretă termosensibilă pentru croitorii,  licee tehnice sau școli profesionale de profil, cretă de croitorie normală, cretă forestieră, cretă pentru desenat pe asfalt de diferite culori. Pentru a detalia fiecare produs,  precum și pentru a cunoaște prețurile, descărcați oferta de cretă 2017. (idem 2016)

Diplome pentru acordarea premiilor la final de an, generale sau personalizate, conform modelului solicitat. Diplomele sunt adaptate ciclurilor de învățământ dar și nivelului de performanță al elevilor. Toate diplomele sunt format mare, A4, tipărite policrom pe carton gros de 250-350 g/mp, import Cehia, având o ținută potrivită pentru momentul festiv. Prețul general, cu toate taxele incluse este de 1 leu. Oferta de diplome pentru primar (descărcați de aici) conține modele pentru toți elevii din ciclul primar, atât pentru clasele I-IV cât și diploma de absolvire pentru elevii clasei pregătitoare. Oferta de diplome pentru gimnaziu (descărcați de aici) se adresează celor patru clase ale acestui ciclu. Elevii claselor mari sunt reprezentați de oferta de diplome pentru liceu (descărcați de aici). Oferta de diplome pentru învățământ profesional (descărcați de aici) este constituită, de asemenea, distinct. Elevii performanți pot fi evidențiați prin acordarea de diplome pentru elevii olimpici (descărcați de aici), iar cei care obțin performanțe sportive cu diplome pentru sport și activități sportive (descărcați de aici). Descărcați oferta de diplome în funcție de ciclul de învățământ dorit sau de specificul acțiunii de evidențiere/premiere. Unitățile de învățământ cu prestanță pot solicita sau concepe modele de diplomă personalizată sau alege din portofoliul de diplome personalizate realizat de Eurodidact pentru o parte din clienții noștri (solicitați portofoliul pe e-mail). Pe diplomă vor fi reprezentate, după preferință, imaginea școlii sau simboluri reprezentative, denumirea unității, opțional – numele directorului, sigla și chiar un text special ales, adaptat.

     B. Drapele, steme, rame, fanioane. Drapelul României, UE, NATO, în format mare, standard – 135×90 cm, cu utilizare mixtă, interior/exterior. Pentru drapelul tricolor românesc există și opțiunea mai mică, 40 x 60 cm, cu piese de prindere cusute; se amplasează sub stemă. Pentru amenajarea sălilor de clasă, optime sunt stemele și drapelele pe suport de carton DC 300 g/mp, plastifiate sau simple, format A4 sau A3. Cele simple pot fi amplasate în rame cu sticlă, prezente, de asemenea, în oferta noastră.

     C. Panouri, indicatoare, plăcuțe pentru salvare și prim ajutor, materiale și echipamente de stingere a incendiilor, de interzicere, de avertizare și semnalizare a riscului sau pericolului, marcaje pentru obligații, simboluri și etichete produse chimice, etichete pericol

        Materialele, elaborate grafic conform normelor europene sunt disponibile în două variante:
      a. pe suport de hârtie lucioasă, autocolantă (se pot aplica pe suport de sticlă, termopan, pvc, piatră sau marmură șlefuită, pal melaminat, vopsea în ulei, vopsea de perete superlavabilă etc.
    b. pe suport de carton alb dublu cretat lucios de 250 g/mp, plastifiat rigid față/verso, rezistent la umiditate, praf și la stropiri sau precipitații episodice; se recomandă prinderea de suport cu mastic permanent, mecanic sau prin alte procedee neinvazive. Toate modelele pot fi livrate în format A4 sau A5.
Prețuri universale pe categorii: pe suport de hârtie autocolantă – 4 lei-A4, 3 lei-A5, iar cele plastifiate 4 lei-A5 și 5 lei-A4. Prețurile sunt finale, fiind valabile pentru comenzi generale de minimum 100 de lei.

          Oferta completă și modelele disponibile pot fi descărcate de aici.

      D. Etichete pentru încăperi funcționale; se montează pe uși/tocuri la săli de clasă, birouri, spații tehnice etc. Etichete personalizate, cu orice înscris, la cerere.
Etichetele sunt realizate pe suport de carton de 1,5 mm grosime, rigid, albe, cu chenar și înscris negru sau albastru, cu un design elegant. Pe spate sunt prevăzute cu bandă dublu adezivă pentru a permite montarea pe suport tip termopan prin lipire fermă, noninvazivă. Pot fi fixate și pe alte suporturi prin montare tradițională.

    E. Diverse produse pentru secretariat, contabilitate, birouri, diriginți. Aici includem pe lângă modernele ecusoane pentru elevi, personalizate cu denumirea și/sau imaginea școlii sau pixuri elegante, metalice, inscripționate cu denumirea școlii sau a evenimentului promovat și alte elemente de promovare a unității de învățământ. Tot de aici se pot procura cele mai importante accesorii și consumabile pentru birou: plicuri corespondență sau CD, dosare, folii protecție, albume foto, role scotch, elastice, suporturi magnetice (CD-uri, DVD-uri, memory-styck-uri USB), bibliorafturi, pioneze speciale panou plută ș.a. precum și accesorii pentru arhivarea documentelor etc.

     F. Seturi jocuri educative meserii/ocupații și jocuri educative pentru copii preșcolari: set polițist, set pompier – situații de urgență, set construcții, pirat, muncitor, forțe speciale etc., set pungi staniol pentru party-uri, hârtie lucioasă, hârtie creponată – 10 culori, pungi pentru cadouri/premii școlare de diverse mărimi și design-uri.

Vă invităm la Eurodidact, solicitați oferta generală. După înregistrare veți beneficia de toate avantajele clienților eurodidact.

    Toți clienții Eurodidact, înregistrați pe site, vor beneficia de un prim avantaj direct prin achitarea taxelor poștale către Editură. Facilitatea, în valoare medie de 12 lei, se acordă pentru orice comandă efectuată până la 15 iunie 2016, indiferent de valoare!! Ulterior acestei date, facilitatea de livrare se va menține pentru toate comenzile de peste 100 lei.

Anunț!

Din luna aprilie 2015 Editura Eurodidact poate fi găsită, iată, și în spațiul virtual!

Vă invităm, stimați clienți mai vechi, dar și pe dumneavoastră, cei care ne descoperiți acum, să ne treceți pragul și în această locație. Înscrieți-vă pe site-ul nostru și vă vom recompensa cu întreaga noastră atenție, oferte speciale, promoții și acces permanent la produsele reduse.

În calitatea dvs. de clienți înscriși, veți avea plăcerea de a descoperi și alte surprize de sezon! Vă așteptăm!

Să ne comunicați, de asemenea, dacă doriți să primiți în continuare informările noastre și în format tipărit.

 

  • carte2

  • Comments are closed.