Comenzi și livrări

Comenzi și livrări

Stimate vizitator dacă doriți să comandați unul dintre titlurile noastre din stoc, veți proceda astfel:
1. Descărcați oferta în format word sau pdf din pagina Colecții și cărți sau direct din prima pagină;
2. Completați datele solicitate și selectați titlurile care vă interesează;
3. Retrimiteți oferta, devenită acum comandă, pe una din adresele de e-mail menționate sau pe fax; în scurt timp veți primi confirmarea comenzii și detalii despre stocuri, costuri și termen de livrare; în această etapă comanda dvs. va fi deja în curs de trimitere către adresa indicată.

Dacă doriți să comadați cărți de premii trebuie să procedați astfel:
1. Vizualizați titlurile, descărcați oferta cărți de premii din pagina dedicată sau din prima pagină;
2. Completați datele solicitate și selectați titlurile care vă interesează;
3. Retrimiteți oferta, devenită acum comandă, pe una din adresele de e-mail menționate sau pe fax; în scurt timp veți primi confirmarea comenzii și detalii despre stocuri, costuri și termen de livrare.
Comanda va fi confirmată telefonic; acum veți oferi informații depre persoana de contact care va achita și prelua cărțile de la oficiul poștal de apartenență sau veți solicita factura proforma.

Tipizate didactice pot comanda doar persoanele juridice – instituții de învățământ, de stat sau private
1. Dacă aveți deja oferta noastră curentă, trimiteți-o, după completare, pe adresa de e-mail, fax sau poștă;
2. Dacă sunteți client Eurodidact și doriți oferta, trimiteți o solicitare pe comenzi@eurodidact.ro;
3. Dacă sunteți un client nou, sau un client permanent Eurodidact, dar nu v-ați înscris încă pe site, vă rugăm, fie să ne trimiteți o solicitare pe aceeași adresă de e-mail, și vă vom contacta în scurt timp pentru trimiterea ofertei, fie vă înregistrați din pagina Contact, după care veți putea avea acces, prin logare, la oferta generală Eurodidact și la alte informații de interes pentru clienții noștri, beneficiind, totodată, de avantajele ce decurg din acest statut. Logarea se face utilizând denumirea de client/numele, adresa de mail, nr. dvs. de telefon mobil înscrise la înregistrare. Accesul în pagina intrare clienți se face cu o parolă transmisa de noi fiecărui solicitant.

Comanda dvs. va fi confirmată prin e-mail, sms sau telefonic;
Cu Eurodidact în echipă aveți nu doar un furnizor sau colaborator de încredere ci și un prieten!!

După confirmarea și comunicarea detaliilor specifice comenzii dumeavoastră de către Eurodidact, ne asumăm ferm obligația de a vă pune la dispoziție produsele sau serviciile solicitate în conformitate cu termenii și condițiile acestui site, care fac parte integrantă din politica de marketing a Eurodidact.
În funcție de situație, există următoarele posibilități de livrare:
    Livrarea prin poștă. Prin acest mod livrăm cele mai multe produse către clienții din țară.
Avantaje: acoperire națională, prețuri acceptabile, timp de livrare rezonabil.
Dezavantaje: fragmentarea unor trimiteri mai mari, timpi intermediari crescuți (la ghișeele din orașe).
    Livrarea prin currier. Clientul poate să decidă dacă dorește utilizarea serviciilor de currierat, în funcție de propriile interese. Utilizând acest serviciu, clientul va suporta cheltuielile aferente, renunțând la avantajele unor posibile livrări gratuite oferite de Eurodidact prin Poșta Română. Vă rugăm să vă informați dacă localitatea dvs. se înscrie în aria de acoperire a curierului ales!!
    Livrarea directă. Clienții din Cluj-Napoca sau din județul Cluj pot opta pentru o livrare directă a produselor solicitate. Pentru orice livrare de la sediul Eurodidact, clientul va beneficia de un premiu tipărit! Detaliile cu privire la data și ora de livrare se comunică telefonic la 0744/849,868. În anumite condiții, acceptate de client și Eurodidact, la solicitarea clientului sau a Editurii, produsele se pot livra la sediul clientului, fără taxe suplimentare.

    Toți clienții Eurodidact, înregistrați pe site, vor beneficia de un prim avantaj direct prin achitarea taxelor poștale către Editură. Facilitatea, în valoare medie de 10 lei, se acordă pentru orice comandă efectuată până la 15 iunie 2016, indiferent de valoare!! Ulterior acestei date, facilitatea de livrare se va menține pentru toate comenzile de peste 100 lei.

Anunț!

Din luna aprilie 2015 Editura Eurodidact poate fi găsită, iată, și în spațiul virtual!

Vă invităm, stimați clienți mai vechi, dar și pe dumneavoastră, cei care ne descoperiți acum, să ne treceți pragul și în această locație. Înscrieți-vă pe site-ul nostru și vă vom recompensa cu întreaga noastră atenție, oferte speciale, promoții și acces permanent la produsele reduse.

În calitatea dvs. de clienți înscriși, veți avea plăcerea de a descoperi și alte surprize de sezon! Vă așteptăm!

Să ne comunicați, de asemenea, dacă doriți să primiți în continuare informările noastre și în format tipărit.

  • carte2  • carte4


  • Comments are closed.