Mica-poveste

    Mica poveste

    Acum două decenii, spre sfârșitul secolului trecut, în 1996 se înființa la Cluj-Napoca Editura Facil. Primii pași au fost plini de energie, ceea ce a făcut ca proiectul editorial să crească, iar în anul 2000 să ia ființă Editura Eurodidact care își va defini principalele direcții de evoluție, în paralel cu dezvoltarea societății culturale clujene.
Apar primele cărți, se derulează primele proiecte de cercetare, soldate cu mai multe studii monografice comunale, realizate în diferite județe din România.
    În cei 20 ani de activitate am sprjinit autori tineri dar și alte categorii de autori care au avut ceva de spus și, mai ales, ceva… de scris!
    Sprijinim unitățile de învățământ, asigurâdu-le fondul de carte necesar premierii elevilor silitori sau bibliotecii școlare, formulare tipizate didactice, cretă și alte categorii de produse necesare bunei funcționări de-a lungul anilor școlari sau universitari.
    Suntem deschiși la colaborări cu primării, spitale, firme etc. care ne-au devenit clienți fideli sau au această intenție, motivate fiind de primele colaborări cu noi sau fructificând recomandările altor clienți.
    Editura Eurodidact este marcă înregistrată a SC Eurodidact srl, cod fiscal 13612036, înregistrată la Registru Comerțului cu numărul J12/1471/2000, cu sediul în Cluj-Napoca, Piața Karl Liebknecht, numărul 2, județul Cluj.

 

 

 

 

 

 

 

Anunț!

Din luna aprilie 2015 Editura Eurodidact poate fi găsită, iată, și în spațiul virtual!

Vă invităm, stimați clienți mai vechi, dar și pe dumneavoastră, cei care ne descoperiți acum, să ne treceți pragul și în această locație. Înscrieți-vă pe site-ul nostru și vă vom recompensa cu întreaga noastră atenție, oferte speciale, promoții și acces permanent la produsele reduse.

În calitatea dvs. de clienți înscriși, veți avea plăcerea de a descoperi și alte surprize de sezon! Vă așteptăm!

Să ne comunicați, de asemenea, dacă doriți să primiți în continuare informările noastre și în format tipărit.

 

Comments are closed.