Tipizate didactice

    Tipizate didactice

    Documentele școlare sau tipizatele pentru uz didactic au un rol foarte important în desfășurarea normală a activității într-o unitate de învățământ. De la carnetul de elev, catalogul clasei sau condica de prezență și activități ale cadrelor didactice și până la diferite adeverințe, foi matricole, registre, fișe etc., etc., pe toate le puteți procura direct de la noi, asigurându-vă de calitatea, conformitatea și promptitudinea livrărilor deja bine-cunoscute de către clienții noștri, care ne preferă de aproape două decenii.

   De ce? Pentru că oferim flexibilitate, inventivitate, produse efectiv utile, prețuri rezonabile și alte avantaje specifice fiecărei oferte și relații directe client-furnizor.

   Principalele categorii de tipizate didactice pe care le furnizăm unităților de învățământ, sunt:

    A Cataloage și coperte (supracoperte), condici de prezență.
Cataloagele respectă  machetele standardizate de Ministerul Educației, oferind școlii posibilitatea de a alege formatul dimensional și de prezentare optim în funcție de buget și preferințe.
Cataloagele se livrează cu disciplinele înscrise. La cerere, se pot oferi și cataloage cu rubricatura liberă. Forma de prezentare, în varianta standard, având coperți din carton duplex, tipărit color și lăcuite pentru a conferi un plus de rezistență în exploatare, este net îmbunătățită prin aplicarea coperților groase, de legătorie. Acestea sunt recomandate școlilor dinamice care solicită în mod intensiv catalogul de clasă. În premieră, oferim și cataloage personalizate!!

Cataloagele sunt tipărite numai pe hârtie groasă de 80 g/mp (asemeni hârtiei de copiator) pentru a împiedica sugativarea la scrierea cu cerneală. Foile sunt prinse în copertă prin dublă coasere cu sârmă, în cazul cataloagelor simple și prin legare, în cazul coperților groase, menținând și coaserea inițială cu sârmă.

    B. Carnete de elev, caiete de comunicare cu părinții, ecusoane, legitimații
Carnetele de elev sunt destinate diferitelor cicluri de învățământ, inclusiv pentru elevii din clasa pregătitoare, au un design plăcut și sunt tipărite pe hârtie de 80 g/mp, copertă color, lăcuită; cele pentru clasele I-IV au înscrise disciplinele specificate de noul plan-cadru.
Din acest an școlar oferim și carnete de elev copertate gros, cu tipar color și folie de protecție, foarte elegante, cu un design modern, pentru a le spori substanțial rezistența la uzura fizică intensă generată de deținerea permanentă în ghiozdanul sau buzunarul elevului.
Pentru a veni în întâmpinarea noilor prevederi ale Regulamentului Școlar privind măsurile de securitate aplicabile în unitățile de învățământ, vă oferim diferite modele de ecusoane pentru elevi și cadre didactice. Ecusoanele pot fi personalizate, semipersonalizate sau simple, în funcție de solicitări.
    Legitimațiile de elev simple sunt accesorii utile pentru a dovedi cu mai multă eleganță calitatea de elev pe mijloacele de transport în comun, în cadrul școlii sau în alte situații, după caz; pot fi înlocuite anual, protejând astfel carnetul de elev.
    Legitimațiile de cadru didactic sau pentru personalul nedidactic/TESA sunt de format mic – închise au mărimea unei cărți de vizită -, au rubrici speciale pentru opt vize semestriale și o valabilitate de 4 ani.
Legitimațiile pentru cadre didactice sau cele de elev pot fi realizate și după un model solicitat sau oferit de client.

   Supracopertele sunt concepute special pentru cataloagele produse de noi, sunt recomandate doar pentru cataloagele simple, cele copertate gros (legate) nu necesită supracopertare. Sunt realizate elegant, din piele ecologică de diferite culori (frecvent bleumarin și negru) și sunt prevăzute cu buzunare care permit aplicarea lor peste cataloagele simple. Pot fi utilizate 2-3 ani.
    Condicile de prezență pentru cadre didactice, format A3, sunt livrate la grosimi maximale, având 300 de pagini, o copertă estetică și rezistentă. Sunt livrate în varianta simplă, înfoliată lucios sau în varianta legată în copertă groasă, beneficiind de o rezistență sporită în exploatare. Producem și alte variante de condici de prezență  (diriginți, educatoare, persoanal nedidactic etc.) (vă rugăm să consultați oferta dedicată).

   În cazuri speciale se pot realiza coperți de catalog respectând toate indicațiile clientului privind mărimea, culoarea, tipul de învelitoare, configurația buzunarelor ș.a.
Termenii de livrare vor fi negociați cu clientul în funcție de “sporul său de vechime” la Eurodidact, timpul de execuție și momentul calendaristic școlar ales pentru comandă.

    C. Registre caiete, fișe pentru biblioteci/CDI și de evidență a manualelor
În această categorie sunt incluse toate formularele tipizate standard necesare unei biblioteci, la care se adaugă registrul CDI, registrele pentru evidența manualelor gratuite oferite elevilor din învățământul obligatoriu (16 tipuri de produse) ș.a.
Registrele sunt format A4 sau A3, au 100/200 pagini, coperți de legătorie, estetice; unele fișe sunt foi volante, iar altele se livrează în topuri practice de 100 buc.
    D. Adeverințe, adrese, cereri, contracte, decizii, fișe post, foi concurs, foi matricole, ordine, rapoarte, scrisori etc., toate tipărite pe hârtie de calitate, 80 g/mp, albă (80 tipuri); majoritatea fișelor sau adeverințelor se livrează în topuri de 50/100 file.
    E. Registre pentru secretariat, arhivă, directori, contabilitate, administrativ, diriginți, registre generale și speciale format A4 sau A3. Aceată familie de produse conține o varietate foarte generoasă de modele și tipuri (aproximativ 100).

   Vă invităm la Eurodidact, solicitați oferta de tipizate didactice!

(tipizatele didactice și documentele școlare se adresează doar instituțiilor de învățământ, vă rugăm să vă logați sau înregistrați-vă, mai întâi, din pagina contact)

Anunț!

Din luna aprilie 2015 Editura Eurodidact poate fi găsită, iată, și în spațiul virtual!

Vă invităm, stimați clienți mai vechi, dar și pe dumneavoastră, cei care ne descoperiți acum, să ne treceți pragul și în această nouă locație. Înscrieți-vă pe site-ul nostru și vă vom recompensa cu întreaga noastră atenție, oferte speciale, promoții și acces permanent la produsele reduse.

În calitatea dvs. de clienți înscriși, veți avea plăcerea de a descoperi și alte surprize de sezon! Vă așteptăm!

Să ne comunicați, de asemenea, dacă doriți să primiți în continuare informările noastre și în format tipărit.

  • carte2  • carte7  • carte3
  • Comments are closed.