Avantaje și posibilități de plată

    Avantaje clienți Eurodidact

Dragă prieten, permiteți să vă adresăm acest mesaj dechis!
Puteți să vă considerați deja prietenul Editurii, dată fiind colaborarea noastră de până acum sau aspirațiile comune la acest statut special…, dacă sunteți la prima colaborare cu noi. În fiecare an adăugăm noi prieteni, clienți mulțumiți, care revin cu încredere, știind că nu-i vom dezamăgi în așteptările lor!
Avantajele directe ale acestei colaborări strânse decurg din principiile relaționării noastre cu clienții:
- Flexibilitate. Vom fi întotdeauna deschiși în a ne adapta oferta de produse și servicii în funcție de solicitările dvs. Vă invităm să beneficiați de avantajele unei colaborări personalizate.
- Respect. Respectul pentru munca intelectuală și statutul dascălului în societate sunt foarte importante în relația cu clienții noștri. Aceștia fiind, de regulă, intelectuali sau aspiranți la acest standard socio-profesional.
- Bun simț. Regulile nescrise ale bunului-simț…, pe care nu ne propunem să le scriem chiar noi aici (!), dar pe care le vom respecta în relația cu toți clienții noștri!
- Promptitudine – Calitate – Utilitate. Nu acceptăm compromisul când e vorba de produsele noastre, de termenele de livrare, de calitatea și utilitatea produselor livrate către dumneavoastră.
- Avantaj financiar/direct client. În situații concurente vom lăsa, întotdeauna, avantajul în favoarea clientului:
- Taxe poștale incluse în obligațiile editurii la toate comenzile*, iar când valoarea acestora depășește valoarea produsului comandat putem opta pentru trimiterea gratuită a produsului solicitat – la comenzile achitabile ramburs. De ce să procedăm astfel? Permitem astfel clientului să înțeleagă că nu doar profitul contează!
- Asistență materială de urgență. Dacă se anunță o inspecție în școală sau au fost deteriorate documente școlare, asigurăm operativ trimiterea unui produs nou din stoc sau consultanță de specialitate, după caz.
- Continuitate – avem clienți încă din anul 2000, de la înființarea firmei sau din anul dobândirii personalității juridice a instituției de învățământ respective. Lăsați-ne bucuria de a vă surprinde și cu alte avantaje!
*) Toți clienții Eurodidact, înregistrați pe site, vor beneficia de un prim avantaj direct prin achitarea taxelor poștale de către Editură. Facilitatea, în valoare medie de 12 lei, se acordă pentru orice comandă efectuată până la 15 iulie 2015, indiferent de valoare!! Ulterior acestei date, facilitatea de livrare se va menține pentru toate comenzile de peste 100 lei.

    Alte avantaje ale clienților Eurodidact
– Livrările de la sediul Eurodidact vor beneficia de fiecare dată de un cadou tipărit!
– Taxele poștale achitate integral de editură pentru toți clienții înregistrați pe site, la comenzi mai mari de 50 de lei;
– Toate trimiterile poștale vor include și un cadou surpriză, sub forma unui produs tipărit sau fabricat pentru dvs.;
– Clienții cu vechime de minim trei ani pot solicita, la nevoie, onorarea urgentă a comenzilor, “peste rând”;
– Clienții permanenți, cu vechime de minim doi ani pot beneficia, pentru comenzile mici, de livrări cu taxe poștale gratuite și sub formă de livrare cu plata la următoarea comandă mai importantă;
– Clienții cu vechime de minimum un an pot solicita etichete și alte produse personalizabile, la prețul produsului simplu, tipizat, și pot primi reduceri de preț semnificative la produsele aflate în lichidare de stoc – vezi oferta din pagina clienților Eurodidact, după logare!
   

    Posibilități de plată
În funcție de calitatea de client nou sau deja înscris între clienții Eurodidact, prin comenzi și plăți anterioare, încadrate în specificațiile de pe facturi, plata produselor Eurodidact solicitate, se poate face:
- prin virament bancar – la termenul ales, pentru toți clienții bugetari de stat care au un istoric de plată bun; factura curentă va fi integrată coletului; achitarea se va face după primirea produselor, până la termenul agreat și înscris pe factură; acești clienți pot alege orice modalitate de plată.
- prin virament bancar, cu factură proforma, pentru toți clienții noi; factura va fi expediată prin fax sau e-mail, plata se va face până la termenul convenit și înscris în acesta, iar livrarea produselor se va face după înregistrarea plății. Unitățile de învățământ private pot plăti cu factură proforma, ramburs sau direct.
- prin mandat poștal, ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul poștal de apartenență (taxe poștale mai mari!)
- direct, la sediul Eurodidact sau al clientului, în limitele sumelor prevăzute de lege.

Anunț!

Din luna aprilie 2015 Editura Eurodidact poate fi găsită, iată, și în spațiul virtual!

Vă invităm, stimați clienți mai vechi, dar și pe dumneavoastră, cei care ne descoperiți acum, să ne treceți pragul și în această nouă locație. Înscrieți-vă pe site-ul nostru și vă vom recompensa cu întreaga noastră atenție, oferte speciale, promoții și acces permanent la produsele reduse.

În calitatea dvs. de clienți înscriși, veți avea plăcerea de a descoperi și alte surprize de sezon! Vă așteptăm!

Să ne comunicați, de asemenea, dacă doriți să primiți în continuare informările noastre și în format tipărit.

  • carte2  • carte4


  • Comments are closed.